Sök Meny & Sortiment

6.3 Väderskydd från Haki

Vi hyr ut samt monterar Hakis väderskydd. Nedan finner ni information om de olika lösningarna. Välkommen att kontakta oss för mer information samt offert!

Beskrivning
HAKI TRAK HAKI TRAK

HAKI Trak systemet består i huvudsak av en duk med kederlist och aluminiumskenor men också av en monteringsmetod.  HAKI Trak duken tillverkas i fasta längder, m... Läs mer »

Läs mer

HAKI TRAK

HAKI TRAK

HAKI Trak systemet består i huvudsak av en duk med kederlist och aluminiumskenor men också av en monteringsmetod.

 HAKI Trak duken tillverkas i fasta längder, men kan enkelt förses med 3 extra fickor med ca 1,0 meter i vardera ände för större flexibilitet. En 24,0 m:s duk kan då användas på tak med bredder från 18,0 till 24,0 m flera gånger om.

 Skenorna är avpassade i längd till fackverken och fästes snabbt och enkelt med skenfäste och låssprint. Skenorna skarvas med skarvlås och packning. I nock monteras en nockrulle för duksträckning och förenklat dukmontage och i takfot duksträckare.

 Till systemet hör också dragok och rullar for att underlätta montaget av dukarna.


Snabb och säker monteringsmetod

 Taken monteras från en monteringsplattform på den ena gaveln av taket och rullas sedan ut sektionsvis allt efter som de monterats färdiga. Man kan montera hela taket från en säker arbetsplattform. Kostnader för kran kan minimeras eftersom allt material lyftes upp till plattformen
 
 
 

Laddar...

HAKITEC 450 HAKITEC 450

HAKITEC 450 systemet kan byggas som sadeltak, med taklutning 15˚ respektive 30˚ eller som pulpettak.  På fackverksbalkarna monteras uppstagande skyddsräcksramar... Läs mer »

Läs mer

HAKITEC 450

HAKITEC 450

HAKITEC 450 systemet kan byggas som sadeltak, med taklutning 15˚ respektive 30˚ eller som pulpettak.

 På fackverksbalkarna monteras uppstagande skyddsräcksramar SKRD/SKRH med hjälp av fästbalkar och taket täcks in med HAKITEC duk.

 Det är lätt att anpassa väderskyddet efter det aktuella behovet, med spännvidder upp till 12 m respektive 18 m med förstärkningar.

 Monteras på plats, eller på mark i upp till 9,15 m långa sektioner som lyftes på plats med kran. Det går också att montera rullbara sektioner över öppningar, för enkel transport av material ut och in.

Laddar...

HAKITEC 750 HAKITEC 750

HAKITEC 750 har en optimerad 750 mm hög fackverksbalk. Komponenterna är konstruerade för tak och den kraftfulla balken finns i olika längder och vinklar vilket ... Läs mer »

Läs mer

HAKITEC 750

HAKITEC 750

HAKITEC 750 har en optimerad 750 mm hög fackverksbalk. Komponenterna är konstruerade för tak och den kraftfulla balken finns i olika längder och vinklar vilket innebär att det är lätt att skräddarsy takstolarna med avseende på spännvidd och form. Som sadeltak med taklutning 15˚ respektive 22,5˚, som polygontak eller som pulpettak.

HAKITEC 750 täcks med fördel in med HAKI Trak system eller HAKITEC duk på uppstagande skyddsräcksramar SKRD/SKRH med hjälp av fästbalkar.


Också som ställningskomponent

Fackverksbalk 750 AL är typkontrollerad som ställningskomponent och kan användas som horisontell fackverksbalk i HAKI ställningssystem
 
 
 

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.