Sök Meny & Sortiment

10.2Manskapsvagnar,Rastvagnar

Vi hyr ut Norrlandsvagnar
Personalvagn

En personalvagn har funktionerna för matrum/kök, toalett, ombyte samt dusch/tvätta sig. Personalvagnar kallas idag oftast för arbetsvagnar eller rastvagn.

Det finns flera svenska regelverk som styr hur en personalvagn skall vara utformad, där det två viktigaste är Arbetsmiljöverkets regler från 2009 och fackens regler från 2015. Fackets regler på personalvagnar är tuffare och träder in när omklädningen sker i vagnarna, då det även skall kunna ges möjlighet till duschning.

Norrlandsvagnar har byggt vagnar sedan 1961, så dessa är originalet och har sedan dess lett utvecklingen av nya vagnar med nya material, lösningar och funktioner tillsammans med sina kunder.  Anledningen är den höga kvalitén som Norrlandsvagnar alltid har byggts med.

Norrlandsvagnar är den enda svenska vagnstillverkaren av arbetsvagnar som är certifierade i kvalitet enligt ISO 9001.

 

 


 


     
 
                                                                            
   

Beskrivning
Norrlandsvagnen OMT4/6-50 Norrlandsvagnen OMT4/6-50 (103010)

Vagnen är utrustad med en separat slamtoa samt omklädningsrum med låsbara skåp. Fikarum med plats upp till 6 personer som är utrustat med kylskåp samt micro. Läs mer »

Läs mer

Norrlandsvagnen OMT4/6-50

Art.nr: 103010
Skriv ut produktsida »

Norrlandsvagnen OMT4/6-50

Vagnen är utrustad med en separat slamtoa samt omklädningsrum med låsbara skåp. Fikarum med plats upp till 6 personer som är utrustat med kylskåp samt micro.

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.