Sök Meny & Sortiment

93. Personalliggare

Från och med den 1 januari 2016 är det lag på elektronisk personalliggare i byggbranschen. En elektronisk personalliggare är en digital närvaroregistrering som håller koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen och underlättar jobbet med att hålla obehöriga personer borta.

Närvaron registreras med fördel med ett ID06-kort, för att sedan lagras i exempelvis mjukvaran Infobric Ease. Från och med att lagen börjar gälla kommer Skatteverket att göra oanmälda besök för att kontrollera att lagen följs.

<p justify;\\\\\\\\"="">
 

Beskrivning
Regbox för personalliggare Regbox för personalliggare (125982)

Allt du behöver för en smidig och flexibel personalliggare med ID06 är en regbox och/eller mobilapp som kopplas till webbtjänsten Infobric Ease. Regboxen hyr du... Läs mer »

Läs mer

Regbox för personalliggare

Art.nr: 125982
Skriv ut produktsida »

Regbox för personalliggare

Allt du behöver för en smidig och flexibel personalliggare med ID06 är en regbox och/eller mobilapp som kopplas till webbtjänsten Infobric Ease. Regboxen hyr du av oss. Appen Ease CheckIn ingår i tjänsten.

När du väl har börjat använda vårt system kommer fördelarna på köpet. Du får koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen, när de varit där och hur mycket tid som lagts i projekten. Det går snabbt och lätt att följa upp leverantörsfakturor och ha full koll på alla dina projekt, i ett och samma system

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.